IĞDIR / MERKEZ - Aziz SANCAR Anaokulu

Aziz SANCAR Anaokulu

ÖZGÜR MAH. 2638 NCİ SK. NO: 7 MERKEZ / IĞDIR
Vizyon
Vizyonumuz Okulumuzda etkisini kısa sürede yitiren bir yaklaşımdan çok çocuklarımızın davranışlarında olumlu, kalıcı değişiklikler meydana getirebilecek bir eğitim yaklaşımı benimsenmektedir. Bu anlayıştan hareketle çocuklarımızın oyun ve eğlence dünyalarından, erdemli insan olmanın koridorlarına açılan kapıları keşfetmelerini ve kendini tanıyan bireylerin yetişmesini sağlamaktır. Eğitim yaşamının ilerleyen yıllarında da değerlerini yaşayan, akademik başarısı yüksek topluma faydalı hizmetlerde bulunma bilinci gelişmiş, büyüklerine saygılı ve tüm varlığı sevgiyle kucaklayan, yaşadığı ortamı okuyabilen ve insanlığa faydalı projeler ile lider olabilecek bir bilgi birikimine sahip bireylerin yetişmesi hedeflenmektedir.
Misyon
Misyonumuz Geleceğin dünyasına yön veren insanlar, bugünün çocukları olacaktır. Bu noktadan hareketle eğitim liderlerinin en önemli görevi yeryüzü mirasçılarını nitelikli insanlar olarak yetiştirmektir. Okulumuzda eğitim faaliyetleri etkinlik temelli yapılandırılmış olup, bilişsel aktivitelerin yanında moral gelişimi sağlayıcı aktiviteler de bulunmaktadır. Bu vesile ile hedefimiz; Sosyal becerileri gelişmiş, özgüvenli, varlığa karşı sevgiyle alaka duyan, dil becerisi ve ifade zenginliği kazanmış, özdenetimli, çevre duyarlılığına sahip, milli-manevi değerlerine bağlı ve bunların yanısıra akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmektir.
DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ : 13:30
ARAÇLA